Ana Sayfa  /    /  Pazarspor teknik direktörü çevik...
  • Facebook da Paylaş
Pazarspor teknik direktörü çevik...
  • 01-01-1970
  • 0 yorum
  • 4066 okunma
İkinci Futbol Ligi (B) Kategorisi 4. Grup ekiplerinden Pazarspor'da, teknik direktör Oktay Çevik, çok kaliteli futbolcular transfer edeceklerini söyledi.
     Çevik, Pazarspor'un iyi bir kadro kurması için camianın sabırlı olması gerektiğini belirterek, ''Beklenen transferler gerçekleşecektir'' dedi.
     Transferde yanlış yapmamak için titiz çalıştıklarını ifade eden Çevik, ''Çok kaliteli futbolcular transfer edeceğiz. Eksik gördüğümüz yerlere herkesin memnun kalacağı oyuncular alacağız. Transferler konusunda başkan Hüseyin Yangın ile sürekli görüşerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Transfer yaparken geleceği de düşünerek hareket ediyoruz'' diye konuştu.
     İstedikleri nitelikteki oyuncularla görüştüklerini fakat karşılarına büyük rakamlar çıktığını kaydeden Çevik, ''Biz takımdaki dengeleri bozmadan transfer yapma amacındayız, ama maalesef spor piyasası bizim istediğimiz gibi değil. Sanki herkes ağız birliği yapmışçasına ara transferin nimetlerinden fazlasıyla faydalanmak istiyor. Biz de bunun için aceleci davranmıyoruz. Herkesin beklediği gibi 10-11 transfer yapmayacağız. Transferler en fazla 5-6 olacak'' dedi.
     Çevik, altyapıya da önem vereceklerini belirterek, ''Her antrenmana paf takımdan en az 3-4 oyuncu alarak gelecek sezon için şimdiden çalışmalarımızı başlatacağız. Bu futbolcuları kazandığımız takdirde gelecek için en büyük transferleri yapmış olacağız'' diye konuştu.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
Diğer Haberler
MAKALELER YAZARLAR
GAZETE İLK SAYFALAR
HAVA DURUMU


RIZE

KÜNYE   I  REKLAM   I  İLETİŞİM   I  SİTENE EKLE   

Yasal uyarı : Sitemizdeki tüm yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır. © 2015

UA-64.669.133-1