Ana Sayfa  /    /  Rize ile Kayseri yenişemedi: 1-1
  • Facebook da Paylaş
Rize ile Kayseri yenişemedi: 1-1
  • 01-01-1970
  • 0 yorum
  • 4077 okunma
Turkcell Süper Ligi'nde mücadele eden Kayserispor ile Çaykur Rizespor, bu akşam Antalya'da karşı karşıya geldiler. Topkapı Futbol Center'de gerçekleştirilen maçta teknik direktörler oyuncularını deneme şansı buldu.
Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan Kayserispor, maçın henüz 1. dakikasında Engin ile 1-0 öne geçti. İkinci yarıda toparlanan Çaykur Rizespor, Ferdi ile beraberliği yakaladı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Çaykur Rizespor ile güzel bir hazırlık maçı oynadıklarını belirterek, "İkinci yarıda sahada oynatmak istediğimiz sistemi sahada denedik. Oyun kurgusunu oluşturmaya yönelik çalışmalar yapacağız. Futbolcularımız ellerinden geleni yapmaya çalıştılar" dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar da, maçın ilk yarısında istedikleri gibi oynayamadıklarını kaydederek, "İlk yarı, rakibimiz oldukça iyi oynadı. Maçın henüz başında şok bir gol yedik. Ancak ikinci yarı toparlanabildik. Bu maçta eksikliklerimizi gördük" diye konuştu.

Takımın 15 gündür kampta bulunduğunu belirten Kurtar, futbolculara Kurban Bayramı nedeniyle iki günlük izin vereceklerini sözlerine ekledi.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
Diğer Haberler
MAKALELER YAZARLAR
GAZETE İLK SAYFALAR
HAVA DURUMU


RIZE

KÜNYE   I  REKLAM   I  İLETİŞİM   I  SİTENE EKLE   

Yasal uyarı : Sitemizdeki tüm yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır. © 2015

UA-64.669.133-1