Ana Sayfa  /    /  Pazarspor kulübü genel sekreteri biberoğlu :
  • Facebook da Paylaş
Pazarspor kulübü genel sekreteri biberoğlu :
  • 01-01-1970
  • 0 yorum
  • 4060 okunma
İkinci Futbol Ligi (B) Kategorisi 4. Grup ekiplerinden Pazarspor'da, genel sekreter Hakan Biberoğlu, kendini kanıtlamış, kaliteli futbolcu arayışlarının sürdüğünü söyledi.
     Biberoğlu, bu sezon için hedeflerinin sadece ligde kalıcı olmak olmadığını, Pazarspor'u ses getirecek bir takım haline getireceklerini belirterek, şunları söyledi:
     ''Şu ana kadar kadromuza Sarıyer'den Mehmet ve İstanbulspor'dan Beyhan'ı kattık. Kadromuz ligin yükünü çekecek duruma gelene kadar transferimiz devam edecek. Artık işimizi şansa bırakmak istemiyoruz. Yapılacak bir hatanın nelere mal olacağını biliyoruz. Telafisi zor durumlara düşmemek için sağlam düşünerek hareket ediyoruz. Kendini kanıtlamış kaliteli futbolcu arayışlarımız sürüyor.''
     Kamp programının 7 Ocak'ta Antalya'da başlayacağını da ifade eden Biberoğlu, kamp başladıktan sonra da transfer görüşmelerinin devam edeceğini kaydederek, ''6 Ocak'ta takım toplanarak Kemer'deki kamp merkezine hareket edecek. Yaklaşık 15 günlük bir programın ardından çalışmalarımızı klasman grubu karşılaşmaları başlayana kadar Pazar'da sürdürecek'' diye konuştu.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
Diğer Haberler
MAKALELER YAZARLAR
GAZETE İLK SAYFALAR
HAVA DURUMU


RIZE

KÜNYE   I  REKLAM   I  İLETİŞİM   I  SİTENE EKLE   

Yasal uyarı : Sitemizdeki tüm yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır. © 2015

UA-64.669.133-1