Ana Sayfa  /    /  Pazar'da küçük sanayi sitesi yapılması...
  • Facebook da Paylaş
Pazar'da küçük sanayi sitesi yapılması...
  • 01-01-1970
  • 0 yorum
  • 4070 okunma
Rize'nin Pazar İlçe Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, küçük sanayi sitesi konusunda mücavir alan sorunu bittikten sonra hemen imar tadilatını yaparak istimlak çalışmasına başlayacaklarını söyledi.
     Hatırnaz, Pazar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turgut Sağbaş ve yönetim kurulu üyelerini kabulünde yaptığı konuşmada, ilçede yapılması düşünülen küçük sanayi sitesi konusunda dosyanın Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'nda olduğunu belirtti.
     İlçede küçük sanayi sitesinin kurulması için Beyaztaş mevkiindeki yaklaşık 150 dönümlük arazinin bulunduğu alanın belediyenin mücavir alanına alınması konusunda yaptıkları çalışmanın bitmek üzere olduğunu ifade eden Hatırnaz, ''Mücavir alan sorunu bittikten sonra hemen imar tadilatını yaparak istimlak çalışmasına başlayacağız. İstimlak yapıldıktan sonra esnafımıza bu konuda önemli görev düşecektir'' dedi.
     Pazar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sağbaş ise küçük sanayi sitesi konusunda kendilerine esnaftan baskı geldiğini söyledi.
     Küçük sanayi sitesi konusunda büyük mücadele verdiklerini kaydeden Sağbaş, ''Bir yandan bürokrasi bir yandan da bazı esnafla uğraşmak durumunda kaldık. Ama tüm zorlukları aşarak bugüne geldik. Emeğimizin karşılığını görme anlamında esnafımız merak içindedir. Bu nedenle konunun şu andaki durumunu öğrenmek istedik'' dedi.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
Diğer Haberler
MAKALELER YAZARLAR
GAZETE İLK SAYFALAR
HAVA DURUMU


RIZE

KÜNYE   I  REKLAM   I  İLETİŞİM   I  SİTENE EKLE   

Yasal uyarı : Sitemizdeki tüm yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır. © 2015

UA-64.669.133-1