Ana Sayfa  /    /  G.Saray'da para krizi çözüldü
  • Facebook da Paylaş
G.Saray'da para krizi çözüldü
  • 01-01-1970
  • 0 yorum
  • 4067 okunma
Kulüp başkanı Özhan Canaydın ve bazı yöneticiler, bugün öğleden sonra yabancı futbolculardan Tomas ve Ilic ile biraraya geldi. Müjdeli haberi akşam Tulun verdi.
Galatasaray Kulübü Sportif Direktörü Bülent Tulun, tüm futbolcuların parasal sorunlarının çözüldüğünü söyledi.

Kulüp başkanı Özhan Canaydın ve bazı yöneticiler, bugün öğleden sonra yabancı futbolculardan Tomas ve Ilic ile biraraya geldi. Mecidiyeköy'deki Sportif A.Ş. binasında gerçekleşen toplantının ardından Sportif Direktör Bülent Tulun, basın mensuplarının konuyla ilgili sorularını yanıtladı.

Birkaç gün önce Başkan Canaydın'ın, Türk oyuncularla görüşüp sorunlarını çözdüğünü belirten Tulun, “O gün burada olmayan Mondragon, Ilic ve Tomas ile de benzer bir görüşme yaptık. Bu akşam birlikte Antalya'ya gideceğiz. Onlar kampa katılacak. Galatasaray'daki tüm futbolcuların parasal sorunlarını çözdük. Afrika Kupası'na katılan Song ve Saidou hariç, tüm oyuncular Antalya'da birlikte çalışacak” dedi.

Bademciklerinde sorun bulunan Heinz'in bu gece ya da yarın İstanbul'a gelerek ameliyat olacağını kaydeden Tulun, bu futbolcunun kampa bir hafta, 10 gün gecikmeyle katılacağını söyledi.

Tulun, bir basın mensubunun, “1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) Başkanı Mesut Gümüştaş'ın toplantıya katılma amacının maddi bir destekle ilgili olup olmadığı” sorusuna, ”Galatasaray'a katkısı olan herkese çok teşekkür ediyoruz” yanıtını verdi.

AA
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
Diğer Haberler
MAKALELER YAZARLAR
GAZETE İLK SAYFALAR
HAVA DURUMU


RIZE

KÜNYE   I  REKLAM   I  İLETİŞİM   I  SİTENE EKLE   

Yasal uyarı : Sitemizdeki tüm yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır. © 2015

UA-64.669.133-1