Ana Sayfa  /    /  Rezilliğin diz boyu...
  • Facebook da Paylaş
Rezilliğin diz boyu...
  • 01-01-1970
  • 0 yorum
  • 4092 okunma
Hülya Avşar’dan şok sözler: Gerekirse Kaya ile aynı yatağa da girerim..
Hülya Avşar, önceki gün bayram ekstrası için gittiği Antalya havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Basın mensuplarıyla uzun uzun sohbet eden Avşar, boşandığı eşi Kaya Çilingiroğlu hakkında sorulara şaşırtıcı yanıtlar verdi: "Kaya, ben ve Zehra gerekirse aynı yatakta yatarız. O bana gelir gider, ben ona giderim. Sonsuza dek böyle olacak. Kaya’nın evlenmesine karşı çıkmıyorum fakat evlendiği kişi de beni kabullenebilmeli. Beni ne kadar kabullenir bilmiyorum. Bense evliliğe sıcak bakmıyorum" dedi.

Antalya’ya kardeşleri Helin ve Leyla’yla gelen Avşar, sahne öncesinde de basın mensuplarını kulise davet ederek sorularını yanıtladı. Giydiği kıyafetle dikkat çeken güzel sanatçı, modacılığa adım atan kardeşi Helin Avşar’a her şeyini teslim ettiğini söyledi. İmajıyla ilgili olan bütün konularda Helin Avşar’dan akıl aldığını yineleyen Avşar, "Sarışınların da akıllı olduğunu göstermek için sarışın oldum" dedi. Petek Dinçöz’ün kendisi hakkında yaptığı açıklamalarla ilgili olarak da konuşan Avşar, "Petek Dinçöz, benim rakibim bile olamaz. Ben kendi işime bakıyorum" dedi.

İlk kez bekar olarak sahneye çıktığını söyleyen Avşar, "Meğer ne kadar rahatmış böyle şarkı söylemek, o yüzden çok enerji doluyum. Mutluluktan uçuyorum" diyerek kahkaha attı. İlerleyen dakikalarda sahneden inerek seyircilerin arasına karışan Avşar, otelde kalan Alman güzellerle şarkı söyleyip göbek attı.

Hürriyet

 

YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
Diğer Haberler
MAKALELER YAZARLAR
GAZETE İLK SAYFALAR
HAVA DURUMU


RIZE

KÜNYE   I  REKLAM   I  İLETİŞİM   I  SİTENE EKLE   

Yasal uyarı : Sitemizdeki tüm yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır. © 2015

UA-64.669.133-1