Ana Sayfa  /    /  Artvin Hopaspor 2. yarı çalışmalarına başladı...
  • Facebook da Paylaş
Artvin Hopaspor 2. yarı çalışmalarına başladı...
  • 01-01-1970
  • 0 yorum
  • 4088 okunma
Türkiye 3.profesyonel futbol ligi 2.grup temsilcimiz Artvin Hopaspor, 2. yarı hazırlıklarına başladı.
Hopa Gençlik ve Spor tesislerinde günde tek antrenmanla çalışmalarına başlayan Artvin Hopaspor, yarın Gürcistan Batum Astorya Spudik otel de 15 günlük kampa girecek.
İlk yarıda aldığı kötü sonuçlarla ligde küme hattında bululan Artvin Hopaspor, çalışmalarını sürdürürken diğer koldan ise, ara transfer de atağa kalktı.

Teknik Direktör Kemal Dikmen’in istifasıyla boşalan göreve, Halil Meral’i 2. kez takımın başına getiren Hopaspor, Dikmen’in yardımcılığını yapan Zeki Yakupoğlu da, önceki gün istifa etti. Teknik Direktör Meral’ın yardımcılığına ise, bu sezon Gümüşhanespor teknik direktörü olarak ilk 5 hafta görev yapan Hayri Tekelioğlu’nun yardımcılığını yapan Aydın Yavuz, Artvin Hopaspor yardımcı antrenörlüğüne getirildi.

Transfer;
Ara transferde listesinde 20 futbolcu bulunan Artvin Hopaspor, takıma faydalı ve yep yeni bir hava getirecek futbolcu arayışını sürdürüyor. Özellikle ofansif alanda sıkıntılı 1.devre geçiren mor beyazlılar şu ana kadar takımın en büyük eksiği olan forvet mevki için çözüm bulamaması taraftarlarda endişe yarattı.
         Şu ana kadar Karamanspor’dan İbrahim, Bursa Mustafa Kemalpaşaspor’dan Şaban ve Akhisarspor’dan Hüseyin’i tranfer ederek takımla birlikte çalışmalara başlayan mor beyazlılar, listesinde bulunan diğer futbolcuların işini cumartesi günü bitirecek.
           Yapılan çalışmada oldukça hırslı ve istekli görülen futbolcular, 2. yarıda patlama yaparak Artvin Hopaspor’u layık olduğu yere taşımaya söz verdiler.

                                                 
08 fm

 
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
Diğer Haberler
MAKALELER YAZARLAR
GAZETE İLK SAYFALAR
HAVA DURUMU


RIZE

KÜNYE   I  REKLAM   I  İLETİŞİM   I  SİTENE EKLE   

Yasal uyarı : Sitemizdeki tüm yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır. © 2015

UA-64.669.133-1